SonTurkHaber.com
close
up
Bu potada bir yanlışlık var! Birbirinden eğlenceli 10 görseldeki gizlenen detayları bulabilir misiniz?

Bu potada bir yanlışlık var! Birbirinden eğlenceli 10 görseldeki gizlenen detayları bulabilir misiniz?

Haberturk sayfasından alınan verilere dayanarak, SonTurkHaber.com duyuru yapıyor.

Görsellerde saklanan sırları keşfetmek için doğru yerdesiniz! Bu bulmaca fotohaberinde, 10 farklı görseldeki gizlenen detayları bularak dikkat ve gözlem yeteneğinizi test edeceksiniz. Eğlenceli ama bir o kadar zorlayıcı bu göz testi, odaklanma becerinizi geliştirirken beyin egzersizi de sunuyor! İşte detaylar...

1. Bahçenin sulanma zamanı geldi... Ama bir sorun var!

Cevap: Sulama kabının delikleri yok!

2. Bu güzel kış günündeki hata nerede?

Cevap: Kırlangıçlar kışları sıcak iklimlere göç ederler.

3. Çocuk bir türlü basket atamıyor, neden?

Cevap: Çünkü potanın ağzı bağlı!

4. Bu ışıkta bir gariplik var!

Cevap: Işık yanıyor ama kablo fişe takılı değil!

5. Adam köpeğiyle yürüyüşe çıkmış... Peki eksik olan ne?

Cevap: Karda sadece köpeğin ayak izleri çıkıyor!

6. Caddede büyük bir hata var, bulabilir misiniz?

Cevap: Mavi araba tek yön yolda tersten geliyor!

7. Gemi yola çıkmaya hazır ama bir sorun var!

Cevap: Geminin geçmesi için yeterli alan yok!

8. Temizlik günü! Ama yanlış giden bir şeyler var!

Cevap: Süpürgeler buzdolabında duruyor!

9. Resimdeki hata nerede?

Cevap: Elma ile çiçek aynı dalda çıkmaz!

10. Bütün aile yemekte... Ama ters giden bir şey var! Görebiliyor musunuz?

Cevap: Çocuk çayını bir bıçakla karıştırıyor!

Kaynak: Bright Side

En son güncellemeleri ve haberleri takip etmek için SonTurkHaber.com'ı izlemeye devam edin, biz durumu takip ediyor ve en güncel bilgileri sunuyoruz.
seeGörüntülenme:112
embedKaynak:https://www.haberturk.com
archiveBu haber kaynaktan arşivlenmiştir 28 Ağustos 2025 12:06 kaynağından arşivlendi
0 Yorum
Giriş yapın, yorum yapmak için...
Yayına ilk cevap veren siz olun...
topEn çok okunanlar
Şu anda en çok tartışılan olaylar

‘Kapalı reflü ameliyatı ile şikayetlerin yüzde 90’ı ortadan kalkabiliyor’

06 Ekim 2025 09:42see248

CHP de istifalar sürüyor

06 Ekim 2025 11:43see238

Etkili, odaklı, kesintisiz boykot İsmail Kılıçarslan

07 Ekim 2025 04:06see233

Kamu Denetçiliği Kurumu ndan çarpıcı rapor: İsrail, bir halkı yeryüzünden silmeye çalışıyor

06 Ekim 2025 16:36see228

Şırnak ta aracında uyuşturucu bulunan sürücü gözaltına alındı Şırnak Haberleri

06 Ekim 2025 22:30see214

28 Şubat davasında karar: 13 sanığa 18 er yıl hapis cezası

07 Ekim 2025 01:41see202

Üç il için turuncu kodlu çok kuvvetli sağanak uyarısı! Muğla, Aydın, İzmir, Çanakkale hava durumu İzmir Haberleri

06 Ekim 2025 15:31see195

Nepal’de şiddetli yağışların yol açtığı afetlerde 51 kişi hayatını kaybetti Dünya Haberleri

07 Ekim 2025 11:25see194

Fırça… Ali Saydam

07 Ekim 2025 04:06see177

Serdar Öktem koruma için valiliğe başvurdu: Acil durumda polisi ara denildi

06 Ekim 2025 22:59see160

Trafik kurallarına uymayanlara cezalar artırılıyor

06 Ekim 2025 10:04see158

Zelenski Rusya ya yerli silahlarla saldırı düzenlediklerini belirtti Dünya Haberleri

06 Ekim 2025 19:22see158

İmamoğlu İstanbul’un kurtuluşu böyle kutladı: Bu şehri koruyan muhafızların var

06 Ekim 2025 09:52see157

Başkentte Fotoçete albüm! operasyonu: Çok sayıda şüpheli gözaltında

07 Ekim 2025 08:12see156

SON DAKİKA Samsunspor Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklandı!

06 Ekim 2025 20:06see156

IŞİD’li dehşet ailesi: Vahşet yolculuğu Sözcü Gazetesi

07 Ekim 2025 07:34see155

İstanbul’da oynanacak amatör lig maçlarında sağlık görevlisi hazır bulunacak

06 Ekim 2025 23:09see155

Muş ta gökyüzü Filistin için balonlarla renklendi VİDEO İZLE

08 Ekim 2025 00:34see153

Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Beklenti Anketi ni yayımladı

07 Ekim 2025 10:35see150

Denizli de balkonda düşen avukat, hayatını kaybetti

07 Ekim 2025 12:54see145
newsSon haberler
Günün en taze ve güncel olayları