SonTurkHaber.com
close
up
Menu

Yunanistan da işçiler İsrail in Sumud Filosu na saldırısı nedeniyle greve gitti

Ödüllü keman sanatçısı Laçin’in öldüğü kazanın keşfi yapıldı

BAKARA SURESİ OKU Bakara Suresi Anlamı, Tefsiri, Arapça Okunuşu, Türkçe Meali Dini Bilgiler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Çelik üretiminde bu yıl Avrupa da 1. dünyada 7. büyük üreticiyiz

Okul servisiyle midibüs çarpıştı: 7 öğrenci yaralandı!

Küresel Kararlılık Filosu Türkiye Basın Ofisi: İsrail in filoda yardım taşınmadığı iddiası yüz kızartıcıdır

Dünya Zeki Yavru ya yapılan çirkin hareketi konuşuyor: Nasıl olur da kırmızı kart gösterilmez!

Trump ın Hamas a cevabı Netanyahu yu şaşkına çevirdi! İsrail de ateşkes şoku

Dünyanın Gazze ye olan sessizliğine sanatıyla tepki gösterdi: Dünya izlerken muralı büyük beğeni gördü VİDEO İZLE

İsrail Başbakanlık Ofisi: İsrail, Trump ın planının ilk aşamasını uygulamaya hazırlanıyor Gündem Haberleri

Zafer Partisi nden Fatih Altaylı çıkışı! Yargı tarafsızlığına gölge düşürdü

Enflasyon verisi TCMB nin faiz kararını nasıl etkiler? Capital Economics ten çarpıcı tahmin

Özgür Özel den Ali Babacan a telefon Sözcü Gazetesi

Bulgaristan da sel felaketi 2 can aldı

Yahşihan Belediyesi ne yönelik soruşturmada, 6 şüphelinin mal varlıklarına el konulması kararı

Real Madrid artık bir Taylor Swift şarkısı: Yeni albümde büyük sürpriz

ManU da Altay Bayındır a kesik! Lammens ilk maçındaki performansı olay oldu Fanatik Gazetesi Futbol Haberleri Spor

İsrail zulmüne tanıklık eden İtalyan aktivist Müslüman oldu

Telefonlarımız İsrail’in işgali altında

KOSGEB girişimcileri 2 milyon TL ye kadar destekliyor! KOSGEB 3. dönem başvuru tarihleri, geçerli sektörler, geri ödeme süresi

Zekanıza ne kadar güveniyorsunuz? Çözülmesi oldukça zor 9 mantık bulmacası ile kendinizi test edin!

Zekanıza ne kadar güveniyorsunuz? Çözülmesi oldukça zor 9 mantık bulmacası ile kendinizi test edin!

SonTurkHaber.com, Haberturk kaynağından alınan verilere dayanarak haber yayımlıyor.

1. soru: Görselde nasıl bir sorun bulunuyor?

Cevap: En sağ alttan ikinci görselde tek boynuzlu atın yelesindeki yıldızlar eksik.

2. soru: Önümde araba var, arkasında at var. Ben neredeyim?

Cevap: Bir at arabasına biniyorsunuz.

3. soru: Bu iki kişiden hangisi yalnız yaşamıyor?

Cevap: Sağdaki kişinin banyosundaki bardakta ekstra bir diş fırçası daha var bu yüzden o kişinin birlikte yaşadığı birisi var.

4. soru: Görselde toplam kaç karpuz var?

Cevap: Ortadaki yarım karpuzlar çeyrek olarak, çeyreği eksik köşedeki karpuzlara bölüştürüldüğünde toplamda 5 karpuz ediyor.

5. soru: Hangi kadın daha fazla su taşıyor?

Cevap: Öndeki kadının sağda yer alan kovası delik bu yüzden yol boyunca döküleceği için arkadaki kadın daha fazla su getirir.

6. soru: Karlı bir günde hırsızlık oldu ama herkes evde olduğunu iddia etti. İçlerinden biri yalan söylüyordu. Hırsız hangisi?

Cevap: Rick yani sol alt görseldeki kişi, kar yağıp biriktikten sonra geri gelmiş. Diğer kişilerin arabalarını park ettikleri kısım düz çünkü kar arabalarının üstüne yağdı dolayısıyla arabanın alt kısmında kar çok birikemedi. Yani hırsız Rick.

7. soru: Görseldeki yanlışlık nerededir?

Cevap: Çocuğun yaptığı kumdan kalenin üzerinde olması gereken bayrak flaması, kovanın üzerinde duruyor.

8. soru: Görseldeki kişilerden hangisi evden gizlice çıkıp tekrar eve dönmüştür?

Cevap: En sağdaki kadın topuklu ayakkabılarıyla birlikte yatakta uzanıyor, yani eve sonradan girdiği belli oluyor.

9. soru: Bu tişörtte kaç delik var?

Cevap: Toplamda 8 delik bulunuyor.

Kaynak: Bright Side

Fotoğraf kaynakları: Bright Side

Önemli haberleri ve güncellemeleri kaçırmamak için SonTurkHaber.com'ı takip edin.
seeGörüntülenme:43
embedKaynak:https://www.haberturk.com
archiveBu haber kaynaktan arşivlenmiştir 05 Ekim 2025 08:43 kaynağından arşivlendi
0 Yorum
Giriş yapın, yorum yapmak için...
Yayına ilk cevap veren siz olun...
topEn çok okunanlar
Şu anda en çok tartışılan olaylar

Yunanistan da işçiler İsrail in Sumud Filosu na saldırısı nedeniyle greve gitti

03 Ekim 2025 09:49see319

Ödüllü keman sanatçısı Laçin’in öldüğü kazanın keşfi yapıldı

03 Ekim 2025 14:06see295

BAKARA SURESİ OKU Bakara Suresi Anlamı, Tefsiri, Arapça Okunuşu, Türkçe Meali Dini Bilgiler

03 Ekim 2025 12:17see292

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Çelik üretiminde bu yıl Avrupa da 1. dünyada 7. büyük üreticiyiz

03 Ekim 2025 18:49see289

Okul servisiyle midibüs çarpıştı: 7 öğrenci yaralandı!

03 Ekim 2025 10:19see288

Küresel Kararlılık Filosu Türkiye Basın Ofisi: İsrail in filoda yardım taşınmadığı iddiası yüz kızartıcıdır

03 Ekim 2025 20:58see281

Dünya Zeki Yavru ya yapılan çirkin hareketi konuşuyor: Nasıl olur da kırmızı kart gösterilmez!

03 Ekim 2025 12:00see275

Trump ın Hamas a cevabı Netanyahu yu şaşkına çevirdi! İsrail de ateşkes şoku

04 Ekim 2025 03:44see273

Dünyanın Gazze ye olan sessizliğine sanatıyla tepki gösterdi: Dünya izlerken muralı büyük beğeni gördü VİDEO İZLE

03 Ekim 2025 12:34see273

İsrail Başbakanlık Ofisi: İsrail, Trump ın planının ilk aşamasını uygulamaya hazırlanıyor Gündem Haberleri

04 Ekim 2025 04:16see270

Zafer Partisi nden Fatih Altaylı çıkışı! Yargı tarafsızlığına gölge düşürdü

03 Ekim 2025 17:41see267

Enflasyon verisi TCMB nin faiz kararını nasıl etkiler? Capital Economics ten çarpıcı tahmin

03 Ekim 2025 14:12see263

Özgür Özel den Ali Babacan a telefon Sözcü Gazetesi

03 Ekim 2025 21:22see262

Bulgaristan da sel felaketi 2 can aldı

03 Ekim 2025 23:29see262

Yahşihan Belediyesi ne yönelik soruşturmada, 6 şüphelinin mal varlıklarına el konulması kararı

03 Ekim 2025 13:58see259

Real Madrid artık bir Taylor Swift şarkısı: Yeni albümde büyük sürpriz

03 Ekim 2025 12:43see253

ManU da Altay Bayındır a kesik! Lammens ilk maçındaki performansı olay oldu Fanatik Gazetesi Futbol Haberleri Spor

04 Ekim 2025 19:43see166

İsrail zulmüne tanıklık eden İtalyan aktivist Müslüman oldu

04 Ekim 2025 19:18see154

Telefonlarımız İsrail’in işgali altında

05 Ekim 2025 07:07see151

KOSGEB girişimcileri 2 milyon TL ye kadar destekliyor! KOSGEB 3. dönem başvuru tarihleri, geçerli sektörler, geri ödeme süresi

03 Ekim 2025 17:07see147
newsSon haberler
Günün en taze ve güncel olayları